Postkasse Zombie

 • 99 kr.

  Postkasse Zombie stickers.

  Få din helt personlige zombie postkasse med disse flotte stickeres.
  Du får et stort husnummer, samt efternavn for 99.- kr. – Ekstra linje i samme størrelse som efternavn koster 39.-kr. – Zombiefigurerne inkl. navn koster 29.- kr pr. stk.
  Passer i størrelsen til de fleste postkasser. – Læs mere om størrelsen i beskrivelsen nederst.  – Kontakt os hvis du ønsker en anden størrelse, eller skriv en bemærkning om max. størrelse.

  Vælg dine figure, ved at indtaste navnene i felterne ud fra de figurer du vil have!

  Skraberedskab, isopropylalkohol og udførlig vejledning medfølger.

  thumbnail
  thumbnail
  thumbnail
  thumbnail
  thumbnail

  -

  -

  Vælg dine ekstra figurer her. Skriv Fx: “Dreng: Oliver”

  Kategori: , .

Postkasse Zombie stickers.

Få din helt personlige zombie postkasse med disse flotte stickeres.
Vælg dine figurer, ved at indtaste navnene i felterne ud fra de figurer du vil have!
Ekstra felterne kan bruges ved ens figurer. Fx to drenge.

Størrelsen: 
Skriftstørrelsen tilpasses ved langt efternavn, max 30 cm langt. – Husnummer og efternavnet er ca. 2,5 cm langt pr. tegn, og ca. 7 cm i højden.
En voksen figur er ca. 5×10 cm. – Fornavnene tilpasses efter længste fornavn, der bliver ca. 5 cm langt.

Figurerne sættes i samme rækkefølge som på oversigtsbilledet.  – Skriv i bemærkninger hvis du ønsker figurerne i en bestemt rækkefølge. Kan også udklippes.
Ved ens figurer spejlvender vi den ene figur, for flottere resultat.

Skraberedskab og udførlig vejledning medfølger
Lille serviet med isopropylalkohol til at fjerne fedt og voks medfølger.

En wallsticker er et motiv eller en tekst skåret ud i tynd, selvklæbende folie som du hænger op på væggen. Wallstickers er den moderne plakat, som du kan sætte op over hele hjemmet. – wowo.dk’s wallstickers lavet af den bedste kvalitets folie. En wallsticker er en figur eller tekst af selvklæbende folie, som kan klæbes op på næsten alle overflader. Og nemt tages ned igen.

Hvad er wowo.dk wallsticker?

 Hvordan sætter jeg en wallsticker op?
hvaderwallsticker2

Alle kan være med til opsætningen. wowo.dk medsender en nem vejledning, der er lige til at gå til.

Hvilke overflader kan vores wallsticker sidde på?

Vores wallstickers er af en god kvalitet, og kan sættes på rigtig mange overflader. Det bedste resultat på helt plane og glatte overflader. Fx vinduer, fliser, døre, skabe, malet gipsvæg, malet glasvæv, malet væg med tekstur, malet tapet, spejle, skabe, borde, stole og køleskabet.
hvaderwallsticker3
Som udgangspunkt kan du også opsætte på malet; Savsmuldstapet, Glasvæv, Glasfilt og Miljøvæv. Du skal være ekstra tålmodig ved det sidste punkt, hvor overføringstapen skal fjernes, hvor man løbende skal massere wallstickeren fast. – Du bør ikke sætte vores wallstickers op på umalede, vandskurede, pudsede, sandmalet og nymalede vægge, samt vægge med krakeleret maling. – Vi anbefaler du bestiller en vareprøve, hvis du vil opsætte vores wallsticker på en overflade der ikke er lige og glat.

Er du i tvivl, eller har nogle spørgsmål. Kontakt os. Vi vil gerne hjælpe dig.

wowo.dk er en familie virksomhed, der går højt op i at levere den bedste kvalitet til dig. – Vi er kreative, professionelle og perfektionister. Derfor kan vi levere nogle fantatiske wallstickers til dig. – Du er velkommen til at bestille en Vareprøve & Farveprøve.

 

Send os gerne en mail, vi besvarer den meget hurtigt. – Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 2929 8282 eller via facebook.

Du kunne også være interesseret i…