Handelsbetingelser

I forbindelse med køb via webshoppen med kort/kreditkort, bruges der kun godkendte betalingsmetoder. Elektronisk betaling sker via en sikker krypteret forbindelse via Quickpay/Pensopay/Mobilepay Online.
wowo.dk bruger udelukkende personoplysninger såsom adresse, e-mail og telefonnummer til ekspedition med mindre andet ønskes, fx nyhedsbrev.

Oplysninger om betaling

På wowo.dk kan du betale med følgende kort: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro. Alle handler foretages i danske kroner (DKK). Vi tager ikke gebyr for brug af betalingskort. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der kan desuden betales med MobilePay, bankoverførsel og EAN faktura. Pengene bliver først trukket når varen er afsendt.

Reservation af beløb
Ved anvendelse af betalingskort, debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb der handles for. Dette beløb er reserveret indtil vi har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/ydelsen.

-Autorisering på debitkort
Ved debit kort, vil du kunne se at pengene er reserveret på din konto og at dit rådighedsbeløb vil her stå som værende mindre. Annullerer du eller vi efterfølgende din ordre, så kan vi ikke hæve pengene, men reservationen vil fortsat gælde i en periode. Bemærk at vi ikke kan ophæve denne reservation. Det er kun din bank (eller kortudsteder) der kan ophæve denne.

– Autorisering på kreditkort
Betaler du med kreditkort, så vil pengene først hæves fra din konto og fremgå af dit overblik, når vi behandler og hæver betalingen for din ordre.

Personoplysninger

wowo.dk behandler alle personoplysninger fortroligt og ingen af disse oplysninger overdrages, videresælges eller offentliggøres for tredjemand.

Bestilling

På wowo.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Rettighederne til specialdesign tilhører wowo.dk. Når du handler med wowo.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@wowo.dk

BEMÆRK: Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling med wallstickers med egne tekster, hvis teksten indeholder stødende, religiøse eller politiske budskaber.

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi bestræber os på at sende de bestilte varer så hurtigt som muligt. Ordre modtaget afsendes typisk efterfølgende hverdag. I få tilfælde kan der dog være længere leveringstid på 2-7 hverdage. Forventet leveringstid fremgår af forsiden på wowo.dk.

Levering i Danmark

Ved ordre på mere end 300.-  giver wowo.dk fragten.
Pakker UDEN omdeling bliver leveret til nærmeste pakkeshop, hvor du skal afhente den. Du får en besked på mail og/eller sms, når pakken er klar til afhentning. Pakker MED omdeling bliver leveret til din dør.

Forsendelse til udlandet

Alle forsendelser til udlandet pakkes forsvarligt ind, og afsendes med PostNord med T&T.  wowo.dk har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra wowo.dk. Læs mere her. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.  Fragtomkostningerne varierer fra land til land. De pågældende priser vil fremgå i kassen, når du lægger din ordre.

Reklamationer og varereturnering

wowo.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, forkert opsætning og ligende. Varen skal efterfølgende returneres til ombytning på sælgers regning. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Hvis du er statsborger i en anden EU-medlemsstat end Danmark, kan du klage via EU-Kommissionens online klageportal på siden: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Varen sendes til:
wowo.dk
Industrivej 18
7000 Fredricia

Vi anbefaler, du tager kontakt til os, inden du sender varen retur. Når du returnerer varen, bedes du oplyse problemet så detaljeret som muligt.
Ved fabrikations- og materialefejl sender vi dig en pakkelabel via mail, med forudbetalt porto til at sende varen retur til os.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Returret

Vi yder på wowo.dk 30 dages returret. Ved fortrydelse af køb anbefales det, at den ubrugte varer pakkes på samme måde, som den blev leveret og sendes i samme emballage. Vi anbefaler køber blot besvarer vores mail, og oplyser at man ønsker at fortryde.
Ved fortrydelse af køb betaler køber omkostninger til returforsendelse. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres ubrugt, samt i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Bemærk også, at der ikke ydes returret på specialdesignede wallstickers. Dvs. wallstickers, der er fremstillet på kundens anvisninger, fx med navn og lignende.
Returnering af varer skal foregå til wowo.dk’s adresse som er følgende:
wowo.dk
Industrivej 18
7000 Fredericia

Fortrydelse kan også ske ved, at køber afviser at modtage pakken. Afviste og uafhentede pakker faktureres 87.- kr. i porto.
Der modtages ikke varer pr. efterkrav samt regninger på tilsendte varer medmindre andet er aftalt.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Du kan læse vores persondatapolitik & GDPR:
PERSONDATAPOLITIK & GDPR

Oplysninger om virksomheden

Virksomhedens navn og adresse:
wowo.dk
Industrivej 18
7000 Fredericia
E-mail: info@wowo.dk
Tlf. nr. 2929 8282
CVR: 34276978
Nordea Konto nr.: 2470 0745148409
Etableringsår: 2012

Hurtig levering - 30 dages returret - Se det store udsalg på hele siden!

Hurtig levering - 4 - 6 hverdage | Gratis fragt - Fra 300 kr.