[ux_image id=”934461″ image_size=”original” width=”16″]

Når du pynter væggen med wallstickers er det naturligvis vigtigt at have den rigtige belysning i rummet, hvis du vil have en wallsticker, der ses af alle gæster og boligens beboere. Derfor har vi lavet denne artikel i samarbejde med lyskilderdirekte.dk, der sælger alt inden for professionel belysning.

Valg af lampe
Når du tager dit valg af lampe kan det være en god idé at sikre dig, at du kan bruge LED pærer til den valgte lampe. LED pærer findes i et enormt stort udvalg og kan give et virkelig godt lys, og der er ingen opstart eller irriterende ventetid på de LED pærer du kan købe i dag. Du kan så vælge, om du ønsker dæmpbare pærer, der kan være en fordel på steder, hvor du af og til ønsker en mere afdæmpet belysning – ligesom du også kan få LED pærer, der kan styres via en app, så du kan sidde mageligt i sofaen og styre det hele som du ønsker det.

Spar penge på din elregning
Derudover har du den store fordel, at du med LED sparer en hel del på elregningen og samtidig har pæren en meget længere levetid end de gamle konventionelle pærer, så selv om LED pærer i nogle tilfælde er et dyrere valg i anskaffelse, så er denne besparelse tjent hjem på kort tid. Og så sparer du naturligvis en hel del CO2, så hvis du vil gøre klimaet en tjeneste er der også en gevinst her.

Anbefaling
Vi har selv for nylig købt nogle runde Philips lysstofrør hos netop lyskilderdirekte.dk, og vi kan derfor uden skrubler anbefale dem. Leveringstiden var kort, men det bedste var den lave pris. Pærerne kostede kun lidt over en tredjedel af, hvad den nøjagtigt samme vare koster i vores lokale Silvan. Næste gang du mangler pære, så tag et kig på det store udvalg og de lave priser: Bestil online her.

 

Hurtig levering - 30 dages returret - Se det store udsalg på hele siden!

Hurtig levering - 1 - 4 hverdage | Gratis fragt - Fra 300 kr.