Design selv.

Hos wowo.dk, laver vi rigtig mange personlige wallstickers, og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at få din helt personlige løsning. – Både til private og erhverv.
Hvis du har er et citat, tekst, billede eller motiv, så kontakt os, vi vil meget gerne hjælpe dig! Vi designer dig et gratis tilbud, og sender dig et udkast inden vi sætter det i produktion.

Egen Tekst eller Citat. 
Har du en tekst eller et citat du gerne vil have en en personlig wallsticker. Så hjælper wowo.dk dig gratis. Send os blot en mail med den tekst du ønsker. Medsend gerne et link eller fil, med et design eller skrifttype du kan lide. Så laver vi hurtigt et gratis udkast med en pris til dig.

Billede eller logo.
Har du et billede eller logo, du gerne vil have lavet, så send os flot filen, eller et link. Så laver vi hurtigt et gratis udkast til dig.

Portræt tegninger til wallsticker.
Har du et foto med nogle personer, som du gerne vil have lavet til en wallsticker, vil vi gerne hjælpe dig. Den bedste løsning får du ved vi sætter vores tegner til at optegne dit billede, så

Erhverv.
wowo.dk har stor erfaring i at hjælpe virsomheder, skoler og lign, med at få lavet et flot wallsticker til jer. Vi gør det nemt og ligetil at få jeres ønsker og special opgaver løst. Kontakt os blot, så finder vi en løsning der passer til jer.

 

 

Hurtig levering - 30 dages returret - Se det store udsalg på hele siden!

Hurtig levering - 2 - 6 hverdage | Gratis fragt - Fra 300 kr.