Hvem står bag wowo.dk

wowo.dk er en familie virksomhed, der går højt op i at levere den bedste kvalitet til dig. Vi designer og fremstiller selv. Vi er kreative, professionelle og perfektionister.
Derfor kan vi levere nogle fanatiske produkter til dig. Vores produkter er håndlavede i Danmark af den bedste kvalitet.

Vi har drevet virksomhed i Danmark siden 2003, og har helt styr på at levere den bedste service til dig.

Wallstickers og Stickers

wowo.dk hjælper dig med at få et flot design dit hjem.
Vi synes det skal være nemt at få et flot og personligt design i dit hjem. Med wallstickers fra wowo.dk kan du på en enkel og trendy måde få et personligt design i dit hjem. Og husk postkassen, som kan få helt nyt liv med en af wowo.dk populære postkasse stickers.
wowo.dk wallstickers kan sættes op på næsten alle overflader. Det bedste resultat får du på lige og glatte overflader. Men vores wallsticker kan også sættes på fx vinduer, fliser, døre, malet tapet osv., kun fantasien sætter grænser.

Vi elsker vores kunder

Vi bliver oprigtigt glad for hver eneste ordre, og gør alt for at dig som kunde helt tilfreds. Ingen opgave er for lille eller stor. Fra det mindste postkasse skilt, til et stort design til en skole eller butik, så vil vi gerne hjælpe dig. Vi er meget flexible, og kan hurtigt levere et flot produkt til dig.
Hos wowo.dk, laver vi rigtig mange personlige wallstickers, og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at få din helt personlige løsning. – Både til private og erhverv.

Send os gerne en mail, vi besvarer den meget hurtigt. Du er også velkommen til at kontakte os på telefonen på 2929 8282, eller via vores facebook side.

 

Hurtig levering - 30 dages returret - Se det store udsalg på hele siden!

Hurtig levering - 2 - 4 hverdage | Gratis fragt - Fra 300 kr.